VIDEO / Liviu Teodorescu, acuzat că a folosit simboluri satanice în cel mai recent videoclip: "Nu e chiar aşa"

+3 click pentru
galerie

Liviu Teodorescu © Facebook

Un celebru cântăreţ de la noi acuzat că ar fi folosit semne satanice în videoclipul său. Ba mai mult, videoclipul piesei "Lista de păcate" încărcat de simboluri păgânea f a lansat chiar în Săptămâna Patimilor.

Noul videoclip al lui Liviu Teodorescu a creat controverse în rândul credincioşilor! Semne satanice, cruci întoarse, triunghiuri, foc și ascunderea poruncilor din Biblie în versurile melodiei, toate acestea s-ar regăsi în videoclipul piesei Lista de Păcate. Ba mai mult, credincioșii sunt indignați de faptul că videoclipul a fost văzut în mai puțin de o săptămână de peste două milioane de români. Analiza atentă a cadrelor din videoclipul lui Liviu Teodorescu dezvăluie, rând pe rând, imagini ciudate, fără o legătură directă cu ce se aude. 

"Este privit totul dintr-o perspectivă habotnică. Nu e chiar așa. Eu provin dintr-o familie tradițională și cred în Dumnezeu foarte mult și n-aș fi putut să atac un asemena subiect conștient fiind de asta. Videoclipul acestei piese începe cu un cadru lung roșu, o casă care arată precum fața unui om - o gură larg deschisă și niște ochi mari- totul în flăcări. Nu ne-am gândit nicio clipă la nimic de genul acesta, că e o gură mare în care intrăm și uite, acolo este un fel de iad, în care intrăm în niște cazane. Doamne ferește, nu!", a spus Liviu Teodorescu pentru Antena Stars. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro