VIDEO / Mai are puțin și naște, dar a filmat un nou videoclip. Anda Adam şi R.A.C.L.A au lansat „Nu te-am uitat”

Anda Adam foto: Facebook

Anda Adam si R.A.C.L.A au lansat un nou videoclip împreună, pentru piesa „Nu te-am uitat”. Este prima colaborare a acestora după 16 ani, de când au dat lovitura în industria muzicală din România, cu hitul „Nu mă uita”.

Noua piesă este o producție Rappin' On Production  și beneficiază de un videoclip spectaculos.

„La prima ascultare, am știut că este piesa perfectă pentru a face un featuring cu R.A.C.L.A. Este, poate, continuarea perfectă a piesei „Nu mă uita” și sunt convinsă că va ajunge la inimile celor care vor da play. Ne bucurăm foarte mult că ne-am reîntâlnit după atâta timp. Am constatat, de fapt, că ne simțim la fel ca acum 16 ani. Abia așteptăm să mergem la concerte din nou împreună”, declară Anda Adam.

Și Călin Ionescu este încântat de ultima colaborare cu Anda și spune povestea melodiei și a videoclipului.

„’Nu te-am uitat’ este povestea rapperului și a fetei cuminți, poveste ce se dezvoltă și ajunge la paroxism. Odată cu maturizarea personajelor și a noastră, ca artiști, am încercat și un sound mai elaborat, la nivelul cerințelor pieței muzicale din prezent. Sperăm că acest produs audio-video de excepție să fie la înălțimea așteptărilor generațiilor care au crescut cu ‚Nu mă uita’ în boxe, iar mesajul nostru se adresează noilor generații și fiecărui ascultător în parte: „Nu te-am uitat”, a declarat Călin Ionescu, alias Rimaru (R.A.C.L.A)

Anda Adam urmează să devină mamă pentru prima oară în curând, dar acest lucru nu o împiedică să urce pe scenă și să facă senzație. Peste doar câteva săptămâni, artista își va putea ține în brațe fetița pe care a hotărât să o cheme Evelin.

V.M

Citește și:

Imaginea care a stârnit controverse pe Facebook! Ipostaza în care s-a fotografiat graviduţa Anda Adam: "Cum poţi să mai... "

VIDEO / Anda Adam se întoarce în trecut! Lansează o piesă cu un cântăreţ de care n-ai mai auzit din anii 2000!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro