VIDEO / Mihai Morar a testat în direct câinele Poliţiei! Cum s-a descurcat patrupedul când a fost pus să găsească portofelul doldora cu bani al vedetei

captura Antena Stars

Mihai Morar a marcat Ziua Poliţiei Române, având în emisiune invidaţi de seamă din cadrul instituţiei. Printre aceştia s-a numărat şi un câine de intervenţie, folosit în cercetări, pe care realizatorul TV l-a provocat să-i găsească portofelul.

Mihai Morar a avut invitaţi de seamă, vineri seară, în cadrul emisiunii "Răi da' buni"! Realizatorul de televiziune a avut invitaţi câţiva membri de seamă din cadrul Poliţiei Române, împreună cu un câine folosit pentru găsirea de probe sau obiecte ascunse, chiar şi a unor copii pierduţi.

Realizatorul emisiunii "Răi da buni" l-a provocat pe patruped să-i găsească portofelul în care mai avea banii rămaşi din salariu.

"E portofelul cu banii rămaşi din salariu", a spus Mihai Morar.

Mihai Morar este realizatorul emisiuni "Răi da buni" şi-l puteţi urmări de luni până vineri, de la ora 20:00, la Antena Stars.

Citeşte şi:

VIDEO / Mihai Morar a provocat-o şi ea a acceptat! O brunetă celebră s-a dezbrăcat în direct la TV. Când a renunţat la haine, avea posteriorul plin de răni

Mihai Morar, mesaj sfâşietor de "Adio": "A murit eroul copilăriei mele"

VIDEO / Mihai Morar i-a testat sânii în emisiune! O asistentă celebră a făcut totul să-l convingă că trece printr-un coşmar: "Băi, da' ce sâni"

VIDEO / Sânziana Buruiană s-a lăsat măsurată de Mihai Morar în bust, talie şi şold! Câţi centimetri a luat vedeta după ce a născut

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro