VIDEO / ”Mirela Boureanu Vaida”, în direct la ”Star Matinal”. Costel și Floricica s-au certat la cuțite în platou

Răzvan și Raluca / foto: Captură video

Rocsana Marcu a făcut senzație în această dimineață cu rolul pe care l-a jucat la ”Star Matinal”, în dulcele grai moldovenesc.

Colega lui Răzvan Botezatu a imitat-o pe Mirela Boureanu Vaida și a încercat să îi împace pe Costel și Floricica, interpretați de către Răzvan și Raluca Dumitru.

După ce asistenta a dat năvală în casa lui Răzvan și a arătat câte dulciuri ascunde acesta prin casă deși susține că ține dietă, cei doi au avut nevoie să fie consiliați în direct, precum face și Mirela Boureanu Vaida la ”Mireasă pentru fiul meu”.

”În loc să stea cu mine, ea stă în oglindă. Doar în direct mă iubește și doar când suntem în emisiune. Îmi pare rău pentru susținătorii care ne-au votat până acum. Eu încă o iubesc pe Floricica, dar nu mai vreau să stau lângă ea. Și-a dorit numai să facă un cuplu în casă”, a recunoscut Răzvan.

Rocsana i-a dat dreptate, iar cuplul celor doi îndrăgostiți s-a destrămat chiar în platou.

Emisiunea ”Star Matinal” este prezentată în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Antena Stars, de la 8.30, de către Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu, iar Raluca Dumitru este simpatica asistentă care îi ajută mereu în platou.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro