VIDEO / Mirela Vaida, impresionată de un tablou pictat de Lorelai, tânăra fără mâini cu voce de aur

Lorelai e o tânără asrtistă. Ea cântă, pictează şi scrie. © Sursa foto: Facebook / "Acces Direct"

E, fără doar și poate, cea mai iubită dintre români. Lorelai, copila minune care și-a făcut debutul la Antena 1, a pus în genunchi o țară întreagă cu talentul ei, cu atitudinea ei pozitivă și gândurile bune pe care le transmite tuturor. Deși nu are mâini, fata de 14 ani are două aripi de înger și un suflet imens. Așa că, Lorelai merită respectul întregii țări.

Mirela Vaida a citit o poezie emoţionantă scrisă de Lorelai. Dar, înainte de acest moment, prezentatoarea TV a fost impresionată de un tabloul pe care artista-minune l-a dăruit celei care îi este ca o a doua mamă, respectiv profesoara ei de muzică- Fără Alina Sima poate talentul fetei nu ar fi devenit cunoscut în toată România. Ambiția, puterea și dorința sunt cele care au adus-o pe Lorelai în fața noastră ca pe un înger. Iar talentul pe care l-a primit de la Dumnezeu l-a șlefuit alături de profesori care dealtfel au dat dovadă și de multă răbdare. Zilnic, ore în șir, cu multă perseverență și dorință, Lorelai își petrece timpul în sala de muzică împreună cu mezzo-soprana Alina Sima.

"Este mult mai ambiţioasă decât noi, oamenii normali. Şi are atâta iubire în ea... Nu pot să uit Nu pot să spun că m-a luat în braţe, crede-mă, că asta nu se poate uita. (...). A fost o legătură care s-a format între noi imediat. Eu acum am o carte scrisă de Lorelai, mai am una, pe care mi le-a făcut cadou, cu tot cu (...). Întotdeauna când am lucrat cu ea, m-am comportat ca atunci când am un copil normal. (...). Şi uite tabloul pe care îl vezi în spate, e primul tabloul pe care mi l-a făcut cadou. Când l-am văzut, am rămas uimită, nu ştiam că şi pictează. Şi am întrebat-o: «Ce reprezintă?». Şi ea mi-a spus: «Nu vezi, nu înţelegi?». Şi eu i-am spus că: «Nu», să-mi spună ea. Şi a zis: «Uite, te-am pictat pe tine, care te ţii de cruce, nu-ţi vezi coafura, nu semeni şi tu mă tragi în sus.»", a povestit Alina Sima, profresoara de muzică a lui Lorelai, în cadrul emisiunii "Acces Direct".

Prezentată de Mirela Vaida, "Acces Direct" e o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro