VIDEO / Nelu Ploieşteanu, primele declaraţii despre absenţa sa de la înmormântarea Ilenei Ciuculete

Sursa foto: Facebook

Nelu Ploieşteanu e unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatei artiste Ileana Ciuculete, dar cu toate astea, el a lipsit de la ultima zi a cântăreţei de muzică populară pe pământ. În cadrul unui interviu, artistul îndoliat a vorbit despre gestul său de a nu-şi anula concertul care era de mult timp programat.

Nelu Ploieşteanu a avut două spectacole în Galaţi în weekendul în care Ileana Ciuculete a fost înmormântată. Cântăreţul a spus că, în ciuda faptului că nu a fost să o conducă pe artista de muzică populară pe ultimul drum, el a fost cu sufletul lângă ea. Mai mult, Nelu Ploieşteanu a lăsat să se înţeleagă faptul că atunci când era pe scenă cânta pentru fanii săi, dar că-n timpul pauzelor, plângea.

"(...)  E adevărat că nu am fost cu trupul acolo, dar cu sufletul am fost lângă Ileana Ciuculete. Am avut un contract. Eu am lăsat pe mama mea. Cântam pe scenă şi în pauze plângeam. Nu am avut cum, nu am avut cum, pentru că biletele erau vândute. Ea ar fi înţeles.", a spus Nelu Ploieşteanu în cadrul unui interviu la "Acces direct".

Ileana Ciuculete, trădată pentru bani de un apropiat! S-a întâmplat după moartea artistei!

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Cântăreața Ileana Ciuculete avea 59 de ani, conform vârstei anunţată de ea, şi a murit marți, 14 martie, la spital, din cauza unei boli incurabile. Ulterior, după moartea artistei, s-a aflat că Ileana Ciuculete era născută pe 20 septembrie 1952, nu 1957 cum a spus, ceea ce înseamnă că la data de 20 septembrie ar fi împlinit 65 de ani.

Încă din copilărie, Ileana Ciuculete a fost îndrumată să urmeze calea muzicii populare. Primii ani din viață i-au fost marcați de sărăcie, iar muzica a reușit să-i alunge tristețile. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile regretatei cântăreaţe Maria Lătăreţu, denumită "Privighetoarea Gorjului". Primii bani i-a câștigat din muzică, pe la 14 ani, la Filarmonica Oltenia a Craiovei și, odată cu trecerea anilor, a devenit una dintre cele mai apreciate artiste de muzică pupulară din România.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro