VIDEO / Noi detalii despre moartea fulgerătoare a artistei Cristina Fulguşin Mateiaş. "A refuzat să meargă la medic"

Cristina Fulguşin Mateiaş a încetat din viaţă din cauza unei răceli © Facebook

Vestea că artista de muzică populară Cristina Fulguşin Mateiaş a încetat din viaţă i-a îngrozit pe toţi cei care au cunoscut-o. Una dintre cele mai afectate persoane este Silvana Rîciu, care i-a fost o bună prietenă şi colegă artistei.

Silvana Rîciu a vorbit la "Antena Stars" despre problemele cu care s-a confruntat artista şi spune că o răceală foarte puternică a fost principala cauză, dar care s-a complicat cel mai probabil şi din cauza altor probleme cu inima pe care artista le avea.

"Nu ştiam că este atât de bolnavă să ajungă într-un astfel de punct. Da, am întrebat-o aseară pe fata ei dacă a murit de la o răceală. A refuzat să meargă la medic. A luat-o salvarea duminică şi din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru ea, un apărut complicaţii. Au vrut să o transfere la Târgu Jiu sau la Bucureşti, însă un bolnav dacă nu are o stare stabilă nu poate fi transportat nicăieri. A rămas la spital, unde a fost îngrijită bine. Poate a fost o complicaţie cauzată de răceală sau de gripă, ştiu că avea problemel la inimă, avea nişte dispozitive montate", a spus Silvana Rîciu la "Antena Stars"

Artista de muzică populară Cristinei Fulguşin Mateiaş va fi înmormântată joi.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro