VIDEO / O celebră cântăreaţă de la noi tună şi fulgeră, înainte să devină mamă: "L-aş lega de calorifer! L-aş sparge cu bătaia"

+4 click pentru
galerie

Oana Radu © Instagram

Oana Radu a fost invitată în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars. În cadrul emsiunii a făcut câteva declaraţii cel puţin surprinzătoare.

Oana Radu a relatat faptul că dacă ea ar avea un copil ar apela la violenţă în cazul în care acesta nu ar asculta-o şi a făcut câteva declaraţii dure în acest sens.

Oana Radu a vorbit despre faptul că ea a fost un copil nu tocmai cuminte, iar în opinia sa, uneori bătaia este ruptă din rai.

Oana Radu a menţionat că din punctul ei de vedere copiii pot fi uneori prea răsfăţaţi şi din acest motiv pot crea probleme părinţilor.

"Vezi că pe parcursul vieţii de multe ori zici ce bine ar fi fost să mă bată mama la timp. Cu toţii am luat bătaie când eram mici, scapă ( n.r. un copil de sub control) ca vaca în lucernă. Nu sunt de acord cu violenţa, dar uneori un copil te poate scoate din sărite. E copilul tău, tu îi spui să facă bine şi el să facă invers... Depinde de copil, uneori ca să atragi copilul de partea ta îl laşi să facă ce vrea... Eu personal dacă aş avea un copil problemă cum am fost eu sau mai rău decât am fost eu, dacă aş avea un copil căruia să îi ofer tot şi el să nu mă asculte... declar public că l-aş sparge cu bătaia! L-aş lega de calorifer şi l-aş asculta cu urechea." a spus Oana Radu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro