VIDEO / Oana Zăvoranu a vândut toată moștenirea Mărioarei - lucruri, casă, afaceri! Câţi bani a reuşit bruneta să strângă după ce a scăpat de toate bunurile

foto: facebook

Oana Zăvoranu a vândut toată moştenirea lăsată de mama ei, Mărioara Zăvoranu: casă, lucruri, afaceri. Bruneta a renunţat la tot ce i-a aparţinut mamei, inclusiv cimitirul în care aceasta e înmormântată.

Un milion de euro. E tot ce-a obţinut Oana Zăvoranu din averea mamei - pentru care s-a războit 16 ani. Tot a vândut: lucruri, casă, afaceri. I

Inclusiv cimitirul în care se află mormântul Mărioarei Zăvoranu pe la care n-a mai trecut.

Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu este de profesie actriţă. A fost căsătorită cu cântăreţul Pepe, iar în prezent are o relaţie amoroasă cu Alex Ashraf. Mama acesteia, Mărioara Zăvoranu, a murit în luna aprilie 2015, după mai multe săptămâni petrecute în spital. Oana şi Mărioara nu au putut îngropa securea războiului nici în ultimele clipe de viaţă ale femeii.

Citeşte şi:

Oana Zăvoranu le-a făcut un "cadou" de senzaţie internauţilor. Imaginea cu care a năucit toţi bărbaţii. Îţi mai iei ochii de la fundul ei?

Oana Zăvoranu, mesaj extrem de emoţionant: "Mi-e tare dor de tine"

VIDEO / Momente emoţionante acasă la Oana Zăvoranu: "Îmi vine să plâng, să râd, să dansez!"

Suferă teribil! Anunţul dureros pe care l-a făcut Oana Zăvoranu: "Deocamdată ne luptăm să trăim"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro