VIDEO PAPARAZZI / Rebelul muzicii românești si soţia lui se iubesc ca în prima zi! Cum au fost surprinși cei doi, la cafenea

+5 click pentru
galerie

Celebritatea nu-i împiedică pe artişti să fie partenerii perfecţi. Aşa stau lucrurile şi în cazul unui cântăreț celebru din industria muzicală românească. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe rebelul muzicii româneşti în timp ce a oferit o mostră din ceea ce înseamnă un soţ perfect.

În urmă cu câteva zile, Vali Crăciunescu, căci despre el este vorba, a ieşit la o cafenea de fiţe din Capitală, împreună cu soţia sa. Fostul component al trupei „Spitalul de Urgenţă a demonstrat tuturor că se califică cu succes la titlul de cel mai romantic bărbat din showbiz.

După ce a parcat autoturismul pe una dintre străzile din vecinătatea locaţiei unde urmau să petreacă câteva momente de relaxare, Vali Crăciunescu s-a îndreptat agale spre locația cu pricina, ţinându-si de mână soţia.

Imediat ce s-au aşezat la masă, artistul şi soţia au analizat cu mare atenţie meniul, iar după ce s-au sfătuit, timp de câteva minute cu chelnerul ce aştepta să-i serveacsă, cei doi şi-au comandat câteva din bunătăţile ce se comercializau în respectivul local . Cum este un soţ foarte atent, Vali Crăciunescu s-a asigurat că soţiei lui nu-i lipseşte nimic şi că aceasta se simte bine în locaţia aleasă de el.  

La 44 de ani, Vali Crăciunescu a renunțat la burlăcie și s-a căsătorit cu iubita lui, Irina. Artistul i-a oferit mai multe inele celei lângă care visează să trăiască toată viața.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro