VIDEO / Raluka şi Ana Baniciu au planuri mari cu banii câştigaţi în competiţia Assia Express: "O să fim vecine"

+3 click pentru
galerie

Raluka şi Ana Baniciu, câştigătoare Assia Express © Facebook

După săptămâni întregi de muncă, de aventură şi de probe care mai de care mai grele, emisiunea "Asia Express" şi-a ales câştigătorii. Ana Baniciu şi Raluka au ieşit învingătoare. Au trecut prin momente dificile, prin situaţii critice, dar tot efortul a meritat. Oare ce vor face cele două cu banii pe care i-au câştigat? 

"Practic nu suntem mai bogate cu 30.000 de euro, suntem mai bogate împreună cu 30.000 de euro... şi de acolo se reţin o groază de taxe din cauza acestui stat. Suntem mai bogate spiritual, suntem mult mai puternice de când ne-am întors din Asia Express" au declarat cele două câştigătoare.

"Noi în mare am vrea să ne luăm apartamente în acelaşi bloc, am dat şi avans... o să fim vecine. Cu o parte din bani o să renovez casă părinţilor mei. I-am mutat de curând lângă mine. Vreau să le şi renovez casa dacă tot le-am cumpărat-o." a spus Raluka.

Deşi a fost o competiţie foarte grea, Raluka a avut susţinere din partea iubitului. 

"Eu sunt cu cineva, cred că se ştie deja... sunt fericită. Mai aveam momente când îi spuneam Anei că îmi e dor de el. Mă susţine tot timpul din toate punctele de vedere. Atât timp cât eu am fost plecta...el a stat lângă familia mea, i-a ajutat când au avut nevoie. Am avut un sprijin 100% cât eu am fost plecată. " a mai spus Raluka.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest