VIDEO / S-au filmat într-un moment intim! Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", cu capul între picioarele iubitei lui! Fanii i-au pus la zid: "Nu mai postaţi mizerii!"

Radu a intrat în competiţia "Mireasă pentru fiul meu" cu eticheta de "Casanova", însă se pare că şi-a găsit naşul. Burlacul pare să-şi fi găsit jumătatea alături de o tânără, iar cei doi se bucură de multe momente intime.

Radu de la "Mireasă pentru fiul meu" şi iubita lui Alya au doar o lună de relaţie, dar sunt îndrăgostiţi lulea unul de celălalt. Cei doi s-au filmat într-o ipostază care a stârnit multe critici din partea fanilor.

În filmuleţ, Radu este cu capul între picioarele iubitei lui, iar ea se mişcă lasciv şi se mângăie pe sâni. Fanii au comentat: "Oameni fără cap", "Cumetre pune un tricou pe tine că provoci senzaţii tari şi Doamne fereşte mai moare cineva de inimă" sau "Nu mai postaţi acele mizerii ca să vă afirmaţi".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Are 20 de ani, dar viaţa lui e mai ceva ca un scenariu de la Hollywood. Detalii neştiute din trecutul lui Valentin, de la "Mireasă pentru fiul meu", făcute publice

Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au apărut aşa, în direct! Înainte şi-au făcut de cap, în dressing şi nu numai


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro