Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au apărut aşa, în direct! Înainte şi-au făcut de cap, în dressing şi nu numai

Aurel şi Valentina au împlinit astăzi o lună de relaţie şi sunt mai fericiţi ca niciodată! Aceştia nu au lăsat ziua să treacă pe lângă ei, aşa că şi-au făcut cadouri cu pasiune şi cu drag.

Cei doi şi-au făcut imprimat două tricouri albe pe care scrie "Frumuşeii together" şi "Frumuşeii since 21" ("Frumuşeii împreună" şi "Frumuşeii din 21) şi le-au purtat astăzi în platoul emisiunii "Mireasă pentru fiul meu". Ca şi cum n-ar fi fost suficient, aceştia au purtat brăţări de argint cu mesaje gravate. Aceştia au mulţumit tuturor susţinătorii cuplului şi şi-au arătat brăţările. Textul gravat pe brăţările din argint este "A  V 21.09.2015""Bine, voi aţi început să petreceţi de ieri fie vorba între noi. Prin pauze, prin dressing şi nu numai, dar aşa e! Unde e pasiune...", a glumit moderatoarea emisiunii.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto: captură Antena 1

A.C.

Citeşte şi:

VIDEO / Despărţire la "Mireasă pentru fiul meu"! ”I-am propus să luăm o pauză”

VIDEO / Concurentul care a încălcat regula 25, la "Mireasă pentru fiul meu", bântuit de fantomele trecutului! "Fosta iubită m-a căutat"

VIDEO / Cândva la "Mireasă pentru fiul meu", acum ar putea să participe la X Factor! O fostă concurentă face furori pe internet cu vocea ei


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro