VIDEO / S-au iubit sălbatic pe blat, apoi s-au dus în toaletă! Doi concurenţi din "Mireasă pentru fiul meu" au încălcat regula 25

Sursă foto: captură video

Doi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost surprinşi în ipostaze extrem de intime de către camerele de luat vederi.

Aurel şi Valentina au fost surprinşi încălcând din plin regula 25 de către camerele din casă. Aflaţi în baie, aceştia s-au aprins şi au început să facă nebunii.


După ce s-au iubit pasional pe blatul de la baie, Aurel a condus-o pe iubita lui în toaletă şi ca s-o ajute i-a dus un sul de hârtie igienică. După acest moment, Aurel pare că o aşteaptă pe Valentina să iasă de la baie, dar, surpriza a fost că într-o fracţiune de secundă a dispărut complet din cadru, intrând în compartimentul toaletei. După ce acesta a dispărut, câteva sunete ce semănau cu sărutări au început să se audă.

Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi după ce au dispărut din cadru.

Regula 25 interzice întreţinerea relaţiilor sexuale şi a atingerilor intime, în timpul concursului.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.C.

Citeşte şi:

După ce s-au logodit, Oana şi Cosmin de la "Mireasă pentru fiul meu" au fost la un pas să încalce regula 25! Cei doi şi-au făcut de cap pe canapea

Imaginaţie bogată, nu glumă! Cum a încercat o concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu” să încalce regula 25

A încălcat regula 25 în timpul concursului, însă a lăsat totul în urmă! Un concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi pune pirostriile!


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro