VIDEO / Scene dureroase la uşa apartamentului Israelei Vodovoz! Liviu Arteni: "Vine SMURD-ul să mă ia"

Liviu Arteni © captură video

Liviu Arteni a ajuns acasă, pentru prima oara după moartea fostei sale soții. Ce a găsit acesta, acolo, pe holul blocului, este halucinant. Liviu Arteni s-a speriat când a văzut uşa, alta decât ştia el că este. Cu durere în suflet, fostul soţ al Israelei Vodovoz a spus că ar fi o mare surpriză să deschidă chiar ea, dar din păcate nu mai este în viaţă.

"Imagine tristă. Nu doresc nimănui! (...) Încă mai am adresa în buletin. Să văd dacă pot să reuşesc să refac buletinul. Spert să găsesc pe cineva care să mă ia în spaţiu. (...) Nu trebuie să se mai mire nimeni de ce am băut şi de ce beau în continuare. Eu am avut un vecin, era chiar lângă noi. S-a mutat, am înţeles. Nu mai ştiu cine mai există. (...) E altă uşă. E trist că nu mai găsesc pe nimeni aici. Ar fi o surpriză să deschiză Israela. Vine SMURD-ul şi mă ia. Pe cine să întrebăm", a spus Liviu Arteni. 

"Acea uşă a fost spartă atunci când Israela a fost găsită moartă", i-a explicat Cristi Brancu.

Avocata Israelei Vodovoz a intrat în direct prin telefon la "Agenţia VIP", unde a explicat ce s-a întâmplat la partaj.  

"După cum ştie şi Liviu, personal m-am deplasat cu dumnealui la notariat, pentru divorţul părţilor. Tot atunci a avut loc şi partsjul. La acest moment, cu acordul dumnealui, am înţeles că ne vom întâlni, pentru a intra în posesia actului de partaj. (...) De la momentul spargerii uşii, a fost preluat şi montat un punct fix, acea uşă a fost supravegheată de poliţie. Numai după 5-6 zile a fost, printr-o procură dată de fata doamnei Israela, a fost schimbată uşa. Cheile uşii sunt la o foarte bună amică, fosta secretară a doamnei Israela. (...) Dacă-şi aduce aminte, domnul Liviu Arteni a renunţat la absolut tot. Pe perioada procesului s-a întors, era o înţelegere între dumnealor, s-a gândit să nu îi lase nimic. Bunurile de la Călăraşi s-a ajuns la acordul de a-i rămâne lui rteni Liviu", a spus avocata Israelei Vodovoz. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro