VIDEO / Scrisoarea lui Marcel Toader pentru presupusul amant al Mariei Constantin: "Îmi permit să vă cer ajutorul pe această cale"

+3 click pentru
galerie

Marcel Toader © captură Antena 1

Marcel Toader a alcătuit o scrisoare pentru presupusul amant al Mariei Constantin. În aceasta scrie faptul că fostul afacerist nu știe cum să îi înmâneze artistei de muzică populară bunurile sale personale: hainele și accesoriile. Acesta susține că, încă, le ține în portbagajul mașinii. 

Marcel Toader a citit scrisoarea către presupusul amant al Mariei Constantin, în care îl roagă frumos să îl ajute să îi înmâneze înapoi bunurile personale: hainele, dar și accesoriile. 

"Există un fapt pe care îl trăiesc de câteva săptămâni încoace, referitor la hainele fostei mele soții. Le țin în portbagaj. (...) M-am gândit să apelez la domnul Ionașcu și atunci am făcut o scrisoare deschisă către domnul comisar de la Garda de Mediu și așa am făcut o cerere scrisă", a spus Marcel Toader în platoul "Xtra Night Show". 

"Având în vedere întâmplările survenite în urmă cu 106 zile și care ne privesc pe amândoi în egală măsură, îmi permit să vă cer ajutorul pe această cale, într-o problemă stringentă care mă apasă! Nu știu cum să fac să înmânez restul de haine, de bijuterii (gablonțuri), lenjerie intimă...etc pe care fosta mea soție - în speță Maria Constantin (încă Toader) le-a lăsat în apartamentul conjugal. Vă adresez această cerere cu maximă părere de rău că această problemă nu am putut-o rezolva acum 106 zile la data de 31.07.2017, orele 23:40, atunci când fosta mea soție v-a sunat, iar eu v-am trimis un mesaj ca să ne întâlnim, lăsându-vă invitața unei întâlniri bărbătești, dar și a doua zi, 01.08. 2017, când mi-ați spus: citez: "vin și cu părinții"! Vă rog pe această cale să mă ajutați să rezolv această problemă. Spun asta datorită faptului că dumneavoastră o cunoașteți de o altă manieră", este scrisoarea pe care Marcel Toader a scris-o. 

Despre mariajul Mariei Constantin cu Marcel Toader

Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul. Pe 14 septembrie, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară. Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54 de ani, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro