Video senzaţional! Ce sumă fabuloasă a câştigat Adi Minune datorită lui Cătălin Botezatu

Faptul că sunt prieteni buni, iar designerul Cătălin Botezatu are o slăbiciune pentru melodiile de dragoste interpretate de Adrian Minune este ştiut de mult, dar nimeni nu a stat să socotească cât de profitabilă este această prietenie, mai ales pentru manelist.


De-a lungul timpului, Adrian Minune şi Cătălin Botezatu au fost surprinşi împreună la diferite petreceri, manelistul reuşind de fiecare dată să îl facă pe designer să se emoţioneze, de cele mai multe ori până la lacrimi.


Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în urmă cu câteva zile, când cei doi s-au reîntâlnit în cadrul unei petreceri, iar Adrian Minune nu a ratat ocazia de a-i face o dedicaţie prietenului său. Cătălin Bptezatu nu a fost singurul care a avut de câştigat din această întâlnire, ba din contră, Adrian Minune reuşind să adune o sumă fabuloasă de bani din dedicaţiile pe care prietenii designer-ului le-au dat pentru el.


Adrian Minune a câştigat, dintr-un foc, nici mai mult nici mai puţin de 20 de milioane, dintr-o singură dedicaţie, urmată însă de multe altele,  care i-au rotunjit conturile manelistului cu o sumă frumuşică de bani. Cătălin Botezatu, impresionat de gestul prietenilor lui, dar şi de versurile, personalizate, ale melodiei interpretate de Adrian Minune, mai, mai că începea să lăcrimeze.

Citeşte şi:

Cătălin Botezatu vrea să se retragă din showbiz: "Îmi doresc să intru în diplomaţie!"

De câtă vreme nu a mai făcut sex Cătălin Botezatu? N-o să ghiceşti niciodată răspunsul!

Cătălin Botezatu, dezvăluiri sincere despre momentele dificile prin care trece: "Când mi-e greu, vreau să stau singur"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro