VIDEO / Simona Gherghe, dată de gol de un cântăreţ: "Tu faci mâine nunta!" Reacţia vedetei

Sursa foto: Facebook

Prezentatoarea de la "Acces direct" a lămurit totul după ce un artist cunoscut de la noi a afirmat despre ea într-o discuţie că "tu faci mâine nunta". Simona Gherghe trăieşte o frumoasă perioadă din viaţa ei: e însărcinată, iar peste trei luni îi va dărui iubitului ei, Răzvan Săndulescu, o fetiţă.

Invitat în platoul de la "Acces direct", alături de alţi artişti ca să vorbească despre moartea Ilenei Ciuculete,  Nelu Ploieşteanu a zis, într-un exemplu de-al său, în care încerca să-şi justifice absenţa de la înmormântarea cântăreţei de muzică populară că: "Simona, tu faci mâine nunta". Imediat ce a spus acest lucru, Simona Gherghe a ţinut să lămurească acest aspect şi a zis că nu se căsătoreşte mâine.

"Măi, Simona, tu faci mâine nunta, mama mea e a murit, care e problema? La tine e cea mai frumoasă zi din viaţa ta, la mine e cea mai amară.", a spus Nelu Ploieşteanu în cadrul emisiunii "Acces direct".

"Precizare pentru colegii din presă: nu fac mâine nuntă. Aşa... ca să fac o glumiţă.", a reacţionat imediat iubita lui Răzvan Săndulescu.

Săptămâna trecută, pe 15 martie, Simona Gherghe a anunţat se pregăteşte să intre în concediu prenatal şi să renunţe la emisiunea "Acces Direct".

Simona Gherghe prezintă "Acces direct", o emisiune axată pe actualitatea de zi cu zi, în care "vedetele" sunt oamenii obişnuiţi, cu problemele, bucuriile, grijile şi întâmplările lor ieşite din comun. Reporterii speciali aduc în atenţia telespectatorilor precum şi a publicului din platou cazuri impresionante de viaţă, subiecte sociale dar şi ştiri mondene din actualitatea fierbinte a vedetelor şi personalităţilor autohtone. Vedeta trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Vedeta va aduce pe lume o fetiţă în luna iunie.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro