VIDEO / "Star Matinal e pe Val" la propriu! Naty, Bote şi Raluca Dumitru, matinalii de la Antena Stars, şi-au zdrobit concurenţa

© Sursa foto: Facebook

Natalia Mateuţ, Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu sunt de departe, pe val! Emisia matinală a adus Antena Stars în poziția de lider de piață. Frumoasele prezentatoare şi carismaticul Bote au ţinut telespectatorii lipiţi de televizoare. Nici Mădălina Bălan şi Adi Cristescu nu s-au lăsat mai prejos în cadrul emisiunii "Cool Summer Nights"!

"Star Matinal" e pe val! La propriu! Iar voi, telespectatorii, le-aţi dovedit acest lucru! Ieri, frumoasele Natalia şi Raluca şi simpaticul Bote v-au făcut ziua minunată!  Emisia matinală a adus Antena Stars în poziția de lider de piață.

Pentru voi Natalia Mateuţ, Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu pregătesc cele mai tari subiecte în fiecare dimineaţă! Şi tot pentru voi îi aduc pe cei mai tari invitaţi. Voi meritaţi toate exclusivităţile noastre.

Antena Stars vede tot! Ieri, în intervalul 10:30-13:00,  Antena Stars a fost cea mai urmărită televiziune din România. Timp de două ore şi jumătate, Antena Stars a fost cea mai urmarită televiziune din România. A bătut detaşat posturile concurente: Pro TV şi Antena 1. Media orară s-a înregistrat între orele 12:00-13:00. Vârful de audienţă a fost înregistrat la ora 12. 49, când Mike Diamondz a încins atmosfera la piscină.

Peste 72 de mii de persoane au stat cu ochii pe noi. În acelaşi timp, la Antena 1 se uitau 36 de mii de telespectatori, iar la Pro TV, 24 de mii.

"Cool Summer Nights", prezentată de cel mai proaspăt cuplu de prezentatori din audiovizualul romanesc, a început în forță, aducând în faţa televizoarelor cu peste 60% mai mulți telespectatori, faţă de aceeași perioadă a anului trecut. La acest succes contribuie, bineînțeles prezenţa, în număr mare a vedetelor, muzica live, diversitatea subiectelor abordate și starea generală de bună dispoziție pe care o transmit Mădălina Bălan și Adi Cristescu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro