VIDEO / Supărările care îţi macină psihicul îţi pot declanşa boli incurabile! METODELE prin care poţi preveni o luptă grea cu maladii mortale
Publicat pe 08.05.2017 la 12:10 Actualizat pe 08.05.2017 la 13:01
Ştiai că cele mai grave boli se declanşează din cauza necazurilor din trecut? Supărările care te macină îţi pot declanşa probleme incurabile de sănătate! Ce trebuie să faci, dar mai ales cum să te trazezi afli în rândurile de mai jos.
Ştiai că cele mai grave boli se declanşează din cauza necazurilor din trecut? Supărările care te macină îţi pot declanşa probleme incurabile de sănătate! Ce trebuie să faci, dar mai ales cum să te trazezi afli în rândurile de mai jos.
Una dintre metodele prin care poţi preveni să fii diagnosticat cu o maladie mortală e ca în fiecare dimineaţă să fii recunoscător pentru trei lucruri, altele în fiecare zi. De exemplu, poţi spune: "Sunt recunoscător că e soare", "Sunt recunoscător că am maşina asta", "Sunt recunoscător pentru familia pe care o am" etc.
"S-au studiat foarte mult celulele, specia umană, de ce ajungem să facem aceste boli. De ce? Toată lumea este predispusă – când ne naştem avem aceste predispoziţii, dar nu înseamnă că ai să faci. Şi ei şi-ua pus întrebarea De ce unii fac boli incurabile şi dezvoltă acest lucru şi alţii, nu? Şi s-a descoperit că între fizicul nostru şi celule şi boală, să zicem aşa există cum interpretăm lumea. Deci, cel mai important medicament de prevenţie, dacă putem să spune aşa, este că dacă tu interpretezi că lumea e un loc de luptă, dacă tu interpretezi că oamenii sunt răi, că viaţa este grea, că totul este rău riscul să te îmbolnăveşti este de 90%, este foarte mare. De ce? Emoţia are un impact chimic şi neurologic, ceea ce înseamnă anatomic asupra corpului. E un drum foarte scurt între ceea ce simţi şi ce se întâmplă chimic şi neurologic în corpul tău. (...)", a spus Cerasela Rogen, life coach. în cadrul emisiunii "Star Matinal" de la Antena Stars.
Cerasela Rogen a dat ca exemplu un studiu în care mai mulţi bolnavi cărora medicii le-au dat doar o lună de trăit au fost împărţiţi în două. Unii au urmat tratamentele doctorilor, iar alţii au fost sfătuiţi să-şi trăiască ultimele zile cum ştiu ei mai frumos, să se uite la comedii, să se plimbe în aer liber. Aceştia din urmă au mai trăit până la 15 ani, în loc de o lună, aşa cum le spuseseră iniţial medicii.
"Cei care au trăit într-un alt stil de viaţă emoţional au trăit şi până la 15 ani mai mulţi, 85% dintre ei. Adică, unul care trebuia să moară într-o lună. (...) Dimineaţa să fim recunoscători pentru trei lucruri din viaţa voastră mici, minore, de fiecare dată altele. (...)", a mai spus Cerasela Rogen, life coach.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.