VIDEO / SURPRIZĂ la "Burlăciţa". Daniela Crudu a decis să îi mai dea o şansă unui concurent eliminat

Sursa Foto Antena 1

Daniela Crudu s-a hotărât să readucă în competiţie un concurent care fusese eliminat în prima ediţie din acest sezon.

Ciprian, căci despre el este vorba, a surpriza acestei seri, Radu Vâlcan îndeplinindu-i una dintre dorințe Danielei Crudu.

Aceasta și-a dorit ca Ciprian să se întoarcă în competiție, așa că totul a devenit realitate! Totuși, acest lucru nu a fost pe placul celorlalți concurenți.

„Dragii mei, vă rog să nu fiți supărați”
, a spus Daniela, fericită că poate să îi mai dea o șansă lui Ciprian. Bruneta şi-a dorit foarte mult şi-a dorit foarte mult ca Ciprian să revină în rândul pretendenţilor.

Ceilalţi concurenţi nu au luat aceasta veste prea bine, Vali în principal a avut o reacţie violentă. "A venit ăsta pe care nu l-am suportat din prima zi. Nu ştiu ce caută aici", a spus Vali pe un ton acid.

Dar acesta nu a fost singurul. Şi Bogdan s-a declarat nemulţumit de această decizie. "Mă simt nesigur pe mine cu Ciprian aici. Eu nu sunt supărat pe tine, dar el mă face să mă simt inconfortabil. Dar eu vreau să fii fericită", a spus Bogdan la Antena 1.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Unul dintre concurenţii de la "Burlăciţa" a primit trandafirul salvator şi i-au furat un sărut Danielei Crudu
VIDEO / Imagini necenzurate! Spiritele s-au încins la piscină! Concurenţii de la "Burlăciţa" au dezbrăcat-o pe Daniela până i-au văzut formele extrem de sexy


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro