VIDEO / Traumele nu o lasă să doarmă! "Bad Angie" a ajuns la psiholog: "Sunt singură de două zile"

+3 click pentru
galerie

"Bad Angie" © Facebook

Angie Moisescu, tânăra blondină care s-a făcut remarcată în urma participării la "Chefi la cuţite", a ajuns pe mâna psihologului Mihai Morar. Aceasta a povestit că s-a despărţit de iubitu ei în urmă cu două zile.

"Bad Angie" spune că a fost jignită şi nu ar accepta niciodată ca un bărbat să vrea să o modeleze şi să o determine să fie femeie de casă.

"<Bad Angie> vine poate de la faptul că sunt bad. Sunt bad (rea) pur şi simplu. Eu în esenţă mă consider personajul bun. Sunt bună în esenţă, nu se vede? (...) Am frică de viteză după accident. Atunci la volan era un străin", a spus Bad Angie. 

"Am învăţat să mă iubesc. (...) ziua îndrăgostiţilor mă prinde singură. Eu nu cred în ziua asta. Sunt o femeie singură de două zile. Nu am putut suporta umilinţele, jignirile, eu nu pot să trec peste treaba asta. noi româncele suntem jignite din mai multe puncte de vedere. Mulţumesc lui Dumnezeu nu am fost jignită fizic, însă verbal da. (...) niciodată nu o să fiu o femeie de casă decât dacă vreau eu să fiu o femeie de asă. Nu a putut să mă modeleze aşa cum a vrut el. Nu sunt o femeie umilă", a mai spus blondina.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro