VIDEO / Travesti pe folclor, surpriza serii! Nadir a impresionat cu ţinuta şi prestaţia la "Te cunosc de undeva"

Sursa foto Arhiva

Nadir este cunoscut de toată România ca un bărbat frumos, care cântă bine şi visul lui e să se afirme pe plan profesional.

Dar cine şi-a imaginat vreodată că artistul ar putea să interprezeze în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva" un personaj atât...colorat.
Ai fi zis cineva că Nadir ar putea cânta așa muzică populară? Ei bine, daaa! În "papucii" Niculinei Stoican, concurentul a făcut o impresie excelentă juriului.

"Mândruliță-s pe plăcere", cu voce, cu atitudine evident că nu putea să lipsească basma de pe cap, iar juriul a fost foarte entuziasmat.

Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Carmen Simionescu, Tania Popa, Șerban Copoț, Florin Ristei, Adrian Enache, Nadir Tamuz și Cezar Ouatu intră în fascinanta lume a muzicii și vocilor live, în cel de-al optulea sezon al transforming-show-ului “Te cunosc de undeva!”, care a început în această toamnă la Antena 1.

Concurenții vor fi încurajați de prezentatorii Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, înainte de a fi notați de maeștrii juriului: Ozana Baranacea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Ozana Barabancea a murit de emoţie la "Te cunosc de undeva". Două artiste cunoscute au făcut-o să plângă
VIDEO / Tania Popa a strălucit în pielea lui Lariss la "Te cunosc de undeva", dar un detaliu nedorit a ieşit la iveală!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro