VIDEO / Un concurent X Factor i-a făcut declaraţii de dragoste Deliei: "Te iubesc pentru că eşti mirifică!" Răspunsul vedetei te va lăsa mască

Se mândreşte cu faptul că vine din Vrancea, dar singurul cutremur de această dată va fi provocat de vocea lui! "It's a man's world" a sunat perfect, iar Stelian a fost răsplătit cu 3 DA-uri pe scara Richter.


A avut glumele la el, şi-a scos curajul necesar, surprinzător până şi pentru prietenii lui, şi a realizat un moment senzaţional. Hai, să fim sinceri, parcă la prima vedere nu ne-am fi aşteptat la o asemenea voce.

"Te iubesc Delia pentru că eşti mirifică, extraordinară. N-am cuvinte. Eu vin de acolo de unde sunt cutremurele şi vreau să vă cutremur cu vocea mea!", a declarat Stelian, vineri, în emisiunea "X Factor" de la Antena 1.

"Mi-ar plăcea să mă cutremuri", a spus Delia.

Unul, doi, trei de DA pe scara Richter! Eh, ăsta da CUTREMUR. Mai ales că ni l-a adus la pachet şi l-a servit cu tot ce ne trebuie. Abia aşteptăm să vedem ce seisme se vor mai produce pe scena X Factor!

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

Barbie de România a leşinat din nou într-un platou de televiziune! Întreg momentul a fost filmat

VIDEO / A vrăjit juriul la "X Factor" cu vocea ei, dar medicii i-au dat o veste teribilă. Diagnostic crunt primit de fata cu 19 dioprii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro