VIDEO / Vedetele de la "Pofţi de vă iubiţi", în lacrimi după ce au auzit povestea de viaţă a lui Cosmin

Sursa foto Antena 1

Cosmin şi Elena trăiesc o poveste de dragoste de mai mulţi ani. S-au cunoscut într-un centru de persoane cu dizabilităţi.

S-au cununat civil, dar nu au avut până acum bani să facă nunta pe care au visat-o. Echipa de la la "Poftiţi de vă iubiţi", formată din Rona Hatner, Diana Munteanu, CRLB, Speak şi coordonată de Nea Mărin, s-a oferit să le organizeze evenimentul în numai 4 zile.

"A fost dragoste la prima vedere, ea mi-a dat o lună să o cuceresc, iar mie mi-a luat doar două săptămâni. De ziua îndrăgostiţilor am cerut-o de soţie, iar ea a acceptat", a spus Cosmin emoţionat.

Nea Mărin şi vedetele care îl ajută în emisiune au izbucnit toţi în lacrimi în momentul când au aflat povestea de viaţa a mirelui.

"Când eram la şcoală am avut ghinionul să am o învăţătoare un pic cam beţivă. Într-o zi când era mai veselă aşa, a descoperit că nu îmi făcusem tema şi m-a bătut cu linia de lemn în cap şi apoi m-a dat cu capul de perete. Am dezvoltat o tumoare imensă şi am făcut până acum f4 operaţii pe creier", a mai zis Cosmin.

T.S

Citeşte şi:
CRBL a făcut verighetele pentru mirii de la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi”
Nea Marin, Diana Munteanu, Rona Hartner, CRBL şi Speak au organizat nunta unor tineri cu deficienţe psihice
facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro