VIDEO / Vrajbă între fostele soţii ale unui milionar! Fotomodelul Flore a furat numele de "Salalidis"?

+2 click pentru
galerie

Flore Salalidis © Captură video

Fotomodelul Flore a avut un mariaj de patru ani cu milionarul Salalidis, însă relaţia s-a terminat din cauza unor neînţelegeri, la notar. În cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Flore Salalidis a vorbit deschis despre faptul că şi-a dorit cu tărie să păstreze numele de Salalidis

În platoul emisiunii "Xtra Night Show", Flore Salalidis s-a simţit jignită de acuzaţiile ultimei soţii a milionarului. Flore a susţinut că decizia de a păstra numele a fost de comun acord, chiar dacă este acuzată că nu este deţinătoarea de drept a numelui de Salalidis. 

"Eu am fost căsătorită cu acest bărbat de aproape patru ani de zile. Când eşti căsătorită nu există termenul abuziv. Am divorţat de comun acord, iar documentele spun tot. Toate actele mele sunt pe numele de Salalidis. Toată lumea ştie că eu sunt Salalidis de atâţia ani de zile. Am divorţat de comun acord, deoarece nu mai funcţiona relaţia. Să-i fie ruşine soţiei pentru ce face în momentul de faţă. Ştiu cum a ajuns ea (n.r. - ultima soţie) la fostul meu soţ. Nici nu se răcise patul bine şi ea era deja acolo. Mi-am dorit să păstrez numele. (...) Fostul meu soţ a fost un om deosebit şi Dumnezeu să îl ierte, îmi pare rău că am ajuns să ne certăm pe nume", a susţinut Flore Salalidis. 

"Domnişoara Flore nu se numeşte Salalidis. Să depună o dovadă în acest sens. Defunctul i-a luat numele de Salalidis. Noi ca indivizi avem obligaţia de a nu jigni pe cineva. Domnişoara Flore a participat la anumite emisiuni, acolo unde a vorbit despre cenuşa defunctului. Prin toamna anului 2017 a acuzat-o pe doamna Patrichi că l-a incinerat pe defunct, deşi acesta din urmă era ortodox. A folosit acuzaţii nefondate. A fost jignitor când a spus că doamna Patrichi s-a căsătorit pentru bani. Doamna Flore se numeşte Toderaş", a afirmat avocata Luiza Neagu. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro