Zâzanie în familia lui Adi Sînă! Iată ce spune artistul despre dorinţele soţiei

Anca Serea şi Adi Sînă formează de câţiva ani unul dintre cele mai solide şi invidiate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au reuşit să formeze o familie mare şi frumoasă alătu de cei doi copii pe care îi au împreună, dar şi copii ei din căsnicia anterioară.

Chiar dacă mulţi au spus că este imposibil să poţi creşte patru copii, Anca şi Adi se descurcă de minune, ba chiar ar vrea să îşi mărească familia, cel puţin din punctul de vedere al prezentatoarei TV, care a declarat în nenumărate rânduri că atât ea, cât şi soţul ei îşi mai doresc un copil.


Cu toate că ea a spus că este pregătită să fie din nou mamă, se pare că pe Adi îl sperie puţin gândul că va fi din nou tată. „Este foarte greu cu patru copii. Nici nu mă pot gândi cum ar fi cu cinci. Nu este cazul să mai facem un copil”, a declarat , pe un ton categoric, Adrian Sînă.


Adi Sînă şi Anca Serea fac în luna noiembrie pasul cel mare. Artistul a anunţat în exclusivitate când va avea loc fericitul eveniment, dar şi cum decurg pregătirile. "Avem nunta luna viitoare. Acum facem pregătiri. Nu o să fie foarte multe. Sperăm să iasă draguţ. Este un moment pe care l-am preconizat, iar acum s-a întâmplat. Sunt fericit. Nu avem timp pentru luna de miere. Mergem câteva zile prin Europa", a declarat Adi.

Citeşte şi:

Adi Sînă aruncă bomba! Uite când o să aibă loc nunta lui cu Anca Serea şi cum decurg pregătirile

Au o puzderie de copii împreună, dar se iubesc ca-n prima zi! Uite cum un prânz s-a transformat într-un moment plin de senzualitate! Luați-vă o cameră!

Anca Serea, mămică model! Vezi cum îi încurajează pe micuții ei să își depășească temerile


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro