A vrut s-o scoată din gură, dar până la urmă a suflat-o ca o zână! Amna a uitat de maniere, sub privirile paparazzilor Spynews / VIDEO

+3 click pentru
galerie

A vrut s-o scoată din gură, dar până la urmă a suflat-o ca o zână! Amna a uitat de maniere, sub privirile paparazzilor Spynews / VIDEO © spynews.ro

Amna, Amna, uite cum pui pe jar o ţară întreagă, cu un simplu gest! Artista a fost protagonista unor scene neaşteptate ce s-au derulat sub privirile paparazilor Spynews.ro! Şi dacă vă întrebaţi ce a vrut să scoată Amna din gură... de gumă vorbim!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Amna la cumpărături cu un domn mai în vârstă ce este, probabil, chiar tatăl ei. După ce au ales câteva produse de pe rafturile supermarketului, cei doi s-au îndreptat, normal, spre ieşire. Paparazzii Spynews.ro i-au urmat la fiecare pas şi au surprins un moment deloc aşteptat. 

Îmbrăcată în negru, cu nişte colanţi lucioşi care au atras privirile în incinta supermarketului, Amna a ieşit din supermarket şi... glonţ spre coşul de gunoi ca să arunce guma. Blondina s-a aplecat uşor, a dus mâna în dreptul bărbiei şi a dat impresia că vrea să ia guma în mână, iar mai apoi s-o arunce la coş. Doar că, mâna a rămas aşa, iar Amna a suflat guma la fel cum suflă zânele pulberea de stele în desenele animate! 

Imaginile vorbesc de la sine. Amna, de azi putem să-ţi spunem "zâna din industria muzicală"! Dar nu ne înţelege greşit! Toată lumea apreciază că, spre deosebire de alţi cetăţeni români, ai aruncat la coş. :) 

Amna, declaraţii despre divorţ

În urmă cu ceva vreme, Amna și soțul ei au divorțat după opt ani de căsătorie. Cei doi au împreună un băieţel minunat, pe nume David, de aproape 6 anişori. 

"Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul! Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită", spunea Amna la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro