Adrian Minune și soția lui, primele declarații după botez: "Nu am cum să spun un număr de fini"

+3 click pentru
galerie

Adrian Minune și soția lui, primele declarații după botez: "Nu am cum să spun un număr de fini" © spynews.ro

Zi specială în familia lui Adrian Minune. Celebrul manelist a fost astăzi naș de botez pentru un prieten bun și pentru soția lui, creatoarea de modă Cristina Oae.

Adrian Minune și soția lui, Cati, au atras toate privirile la eveniment și, ușor emoționați, au oferit și primele declarații la ieșirea din biserică. 

"Nu am cum să spun un număr de fini, pot să spun că este cea mai recentă creștină. Suntem prieteni de 30 de ani și totul este de la Dumnezeu. Să fie sănătoasă și deșteaptă, asta îi urez. Acum o să bem doar apă, mâine o să bem  vin.", a declarat Adrian Minune.

"Am emoții pentru că am suflet și îmi place și iubesc copiii. Sunt mamă de trei copii și este o bucurie de fiecare dată când creștinez un copil. E foarte cuminte și liniștită, e și frumoasă tare.", a spus și soția manelistului, Cati. 

Mâine se anunță paranghelie mare pentru că nașii vor organiza petrecerea de botez, dar și petrecerea cu ocazia zilei de naștere a manelistului Adrian Minune, care împlinește vârsta de 44 de ani pe 24 septembrie.

Surprins recent cu amanta la restaurant

Paparazzii Spynews.ro l-au surprins recent pe Adrian Simionescu în timp ce lua masa alături de o brunetă focoasă. Nu, nu este soţia lui, ci o altă femeie. Brunetă, cochetă, aranjată şi machiată, femeia a reuşit să îl cucerească pe cântăreţ sau cel puţin asta demonstrează imaginile. 

Cei doi îndrăgostiţi au petrecut clipe romantice la o terasă din Capitală, acolo unde s-au sărutat de mama focului, în arome de narghilea. Amândoi cu zâmbetul pe buze, Adrian Minune şi bruneta s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt exact ca doi adolescenţi aflaţi la început de relaţie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro