Pițurcă, ținut în "joc de glezne"! Are nevoie de o "încălzire" pentru întâlnirea cu Cristina Ich. Cum a fost surprins în buricul Capitalei VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

Tineri sunt, frumoși sunt! Alex Pițurcă și Cristina Ich formează cuplul momentului în showbiz și e clar ca „bună ziua”: cei doi sunt făcuți unul pentru altul!

Alex Pițurcă este, în mod cert, un bărbat extrem de norocos! Craiul de Dorobanți are lângă el o femeie superbă, inteligentă, pe care toți bărbații și-o doresc! Și, pentru că este iubitul focoasei Cristina Ich, „Piți” Jr. știe ce trebuie să facă, pentru a o impresiona pe Angelina Jolie de România. 

Ce poți face într-o zi ploioasă, decât să-ți iei iubita și să mergi la un restaurant, pentru a savura câteva preparate delicioase? Așa se face că Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au îmbrăcat adecvat vremii și au ieșit în oraș. Și, pentru că este un adevărat domn, „Piți” nu-i refuză iubitei sale nicio plăcere. Fumătoare de fel, Cristina Ich a ieșit în fața restaurantului pentru a fuma o țigară, iar amorezul ei a însoțit-o întocmai. 

În timp ce focoasa șatenă fuma liniștită, Alex Pițurcă o sorbea din priviri și, mai mult decât atât, s-a apucat chiar să „se încălzească”, așa că a băgat un joc de glezne ușor, chiar în fața Cristinei Ich! După ce Cristina și-a terminat țigara, cei doi au mers înăuntru, unde nu s-au dezlipit deloc unul de celălalt. S-au mângâiat, s-au sărutat și s-au sorbit din priviri. Și, pentru ca ziua să se încheie bine, au plecat cu mașina focoasei Ich acasă, un bolid de lux, pe care vedeta nu l-a putut lăsa acasă într-o zi așa de friguroasă!

Îndrăgostiți și uneori neliniștiți, Cristina Ich și Alex Pițurcă au reușit să le dea peste nas răutăcioșilor și să demonstreze tuturor că dragostea lor este una rezistentă și extrem de serioasă. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro