Alina Puşcaş, o mămică răsfăţată! Iubitul vedetei o "cocoloşeşte" de fiecare dată când are ocazia

De când l-a adus pe lume pe băieţelul ei, Alina Puşcaş este o femeie cu adevărat fericită. Chiar dacă este o mămică devotată, vedeta TV nu a renunţat la ieşirile în oraş cu prietenii, de care profită din plin.

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o în urmă cu câteva zile pe Alina Puşcaş în timp ce se afla la o plimbare printr-un mall din Capitală, alături de iubitul ei, dar nu la o sesiune de shopping, ci la cinematograf, şi nu singuri, ci însoţiti de un alt cuplu.


Chiar dacă au devenit părinţi, se pare că Alina Puşcaş şi Mihai Stoenescu nu au renunţat la ieşirile în oraş, pentru a se relaxa. Ca un adevărat cavaler, Mihai a mers să cumpere biletele la film, dar şi floricele de pobumb, în timp ce Alina s-a delectat cu prezenţa prietenilor lor, alături de care a povestit îndelung.


Cum pofta de floricele a fost mult prea mare, Alina s-a înfipt în punga prietenilor ei, pe care i-a scuturat de câteva mâini de porumb, însă la sosirea lui Mihai, vedeta s-a reprofilat pe punga lor. Chiar dacă Mihai nu a vrut să o încarce cu nimic, vedeta a insistat să care ea sticla cu apă pe care iubitul ei o cumpărase. Cu proviziile făcute, cei patru s-au îndreptat direct către sala de cinema, pentrua nu pierde începutul filmului.

Citeşte şi:

VIDEO / Alina Puşcaş, despre experienţa de mămică: "La început, a fost un străin pentru mine"

FOTO / Cât de bine arată Alina Puşcaş după ce a născut! Vedeta a făcut senzaţie la un eveniment monden!

Alina Puşcaş, o toamnă fashion! Cum se îmbracă vedeta în zilele reci şi ploioase


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro