Am aflat cine i-a luat locul lui Lis, la păcănele! Imagini EXCLUSIVE cu un artist celebru în timp ce joacă ”fără număr”

+7 click pentru
galerie

De ceva vreme, Viorel Lis este cât se poate de bolnav, el necesitând chiar și intervenția de urgență a medicilor. Și, din această cauză, așa cum era de așteptat, nu a mai apucat să se bucure de marea lui pasiune: păcănelele. Dar, pare-se, fostul edil a fost înlocuit de un artist celebru la... butoane.

Mai exact, zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe celebrul Jean de la Craiova în timp ce își făcea de cap într-un băruleț discret. Așezat în fața unui aparat, cu o privire ușor îngrijorată, Jean de la Craiova tot spera la o minune. Și părea să petreacă în poziția aceea de ceva timp, cu mâinile fugindu-i pe butoane, agile și cu figura din ce în ce mai încruntatată, semn că norocul nu prea ținea cu el. De altfel, o bună bucată de vreme, manelistul a fost supravegheat de un obișnuit de-al locului, dar și acesta, plictisit să îl admire cum își pierde banii, s-a îndepărtat de Jean de la craiova cu o expresie de lehamite evidentă pe figură.
La un moment dat, parcă pentru a se mai calma, a început să îțși consulte ceasul, moment în care, de altfel, ”i-a intrat” ceva. Doar că, din păcate, după micul zâmbet, lucrurile nu s-au ”îndreptat, iar Jean de la Craiova părea să fie din ce în ce mai dărâmat cu fiecare atingere a butoanelor de la păcănele, rezultatele afișate pe ecranul aparatului fiind de-a dreptul dezamăgitoare. Cu toate acestea, convins că, până la urmă, va avea norocul lui Viorel Lis, manelistul nu s-a lăsat și a tot băgat bănuți câștigați din show-urile făcute pe la petreceri în aparatele de acolo. Iar mimica lui indica exact prin ce supărări trece, mai ales că banii păreau să îi răspundă cu celebrul ”Te pup, Jeane!”.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro