VIDEO / Am aflat cu cine iese Alina Eremia în oraș! Vezi care e bărbatul pe care îl iubește cu adevărat

Alina Eremia este una dinntre cântărețele din noul val care fac furori în rândul publicului. Și, ca să fim sinceri, nu doar cu vocea pe care o are, ci și cu un fizic de invidiat. Cu toate acestea, chiar dacă este una dintre cele mai curtate vedete de la noi, Alina iese în oraș doar în compania lui...


Paparazzii Spynews.ro au surprins-o, la ceas de seară, pe Alina Eremia în comnpania unui bărbat. Extrem de atentă să nu fie văzută, cântăreața a decis să încerce mâncarea unui restaurant japonez situat într-o zonă discretă. Zis și făcut! Vedeta a apărut acolo însoțită de un bărbat alături de care se vedea, în ciuda întunericului de afară, căî se simte foarte bine. Iar acest lucru, am putea spune, este și normal, tânărul care o însoțea fiind și el un artist cu succes la femei. Mai exact, era fratele ei, Mircea Eremia.


Cei doi au petrecut, alături de o amică de-al lor, toată seara la restaurant, bucurându-se din plin de tot felul de delicatese, discutând și distrându-se de minune împreună, semn că relația dintre frate și soră este una așa cum ar trebui să fie, apropierea dintre ei fiind de-a dreptul vizibilă.


După ce s-au ospătat, Alina și fratele ei, alături de amica care-i însoțea, au plecat spre casă, moment în care s-a văzut cât este de sexy cântăreața. Mai exact, într-o rochie albă care îi punea în valoare picioare,e, vedeta noastră a reușit să sucească toate gâturile bărbaților care au văzut-o în seara aceea. Și, sincer, nu ne mirăm deloc...

Citește și:

Alina Eremia nu se mai fereşte! A făcut declaraţii sincere despre bărbaţii din viaţa ei! De ce nu a reuşit să aibă o relaţie stabilă?

Fratele Alinei Eremia, "Ilegal" de frumos! Cum face valuri printre fete

Vrea Alina Eremia să pozeze în reviste pentru adulţi? Ce răspuns a dat artista


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro