Andreea Bănică nu se mai poate opri! Vedeta, surprinsă la mall, în timp ce mânca / Video paparazzi

+6 click pentru
galerie

A născut de curând cel de-al doilea copil al ei și, pare-se, nu este una dintre vedetele care se grăbesc să își recapete silueta perfectă. Mai mult decât atât, atunci când iese în oraș, la o mică sesiune de cumpărături, preferă să o facă cu burta... plină.

Zilele trecute, cântăreața Andreea Bănică a decis să cheltuiască o mică parte din suma pe care a câștigat-o, pe scenă, de Revelion. Așa că, fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta a dat o fugă, singură, pe la mall. Și, pentru că, probabil, a citit că nu este bine să mergi la cumpărături nemâncat, Andreea a decis să se oprească la unul dintre fast-food-urile din mall. Și, cum a vrut din tot sufletul să și mănânce, dar să se ”întrețină”, chipurile, a ales să se hrănească cu niște brocolli. Mult. Și bine îmbibat în sosuri. Și, evident, cu o ”garnitură” lângă. De carne. Care pare-se, i-a plăcut la nebunie.

De altfel, până nu a terminat mâncarea, mestecând-o pe îndelete, Andreea nu a avut nicio reacție, iar după aceea abia și-a amintit că voia să își cumpere niște hăinuțe. Așa că, s-a mai plimbat câteva minute prin mall până a ajuns la magazinul favorit, iar acolo, după câteva probe, și-a cumpărat ce dorea. Iar când a achitat la casă ce își cumpărase, părea să fie totuși nemulțumită, gesturile pe care le făcea, mimica ei, denotând că i-a rămas ceva printre dinți din prânzul pe care îl servise cu ceva timp înainte.
A născut acum două luni
Andreea Bănică este împreună cu Lucian Mitrea de mai bine de 20 de ani. Cei doi formează un cuplu reuşit atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, unde Lucian Mitrea este managerul artistei.
Cântăreaţa şi soţul ei au împreună o fetiţă pe nume Sofia, născută în 2009. Artista a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 noiembrie 2016, la primele ore ale dimineţii. La naştere, fiul său cântărea 2,9 kilograme şi avea 48 de centimetri. iar de atunci Andreea Bănică nu a reuşit să revină la silueta care a făcut-o celebră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro