Așa tată, așa copii! Cum reușește Bodo de la Proconsul să își asigure liniștea și dragostea fiilor săi înfiați / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Bodo de la Proconsul, unul dintre artiştii cu experienţă din industria muzicală românească, ştie cum să îţi asigure liniştea şi dragostea fiilor săi. Cântăreţul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în momentul în care a arătat o mostră din ceea ce trebuie să facă un tată responsabil. 

Zilele trecute, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Bodo, solistul trupei Proconsul, într-un mall din Capitala, acolo unde artistul a mers împreună cu soţia şi cei doi băieţi ai săi. Din câte se pare, artistul împărtăşeşte aceeaşi pasiune cu micuţii săi. Mai exact, Bodo este un împătimit al jocurilor pe consolă.  Şi asta pentru că, artistul a petrecut minute bune printre rafturile unui magazin de profil. În căutarea de noi jocuri, atât pentru plăcerile lui, dar mai ales pentru distracţia celor mici, artistul a luat la paşi mărunţi magazinul cu pricina. 

Din câte se pare, oferta destul de generoasă a magazinului l-a pus în mare dificultate pe îndrăgitul artist. Aşa că, pentru a avea o muncă mai uşoară, Bodo nu s-a sfiit şi a cerut informaţii suplimentare unuia dintre angajaţi. Îmediat după ce a primit lămuririle, Bodo s-a decis asupra unuia dintre produse.

Mai mult decât atât, înainte de a părăsi locaţia respectivă, Bodo a cerut câteva sfaturi despre noutăţile din domeniul jocurilor. Ca un adevărat gamer, Bodo a cerut lămuriri despre ultima consolă apărută pe piaţă. 

Bodo, Bogdan Marin aşa cum este trecut în buletin, este unul dintre primii artişti ce au făcut performanţă în industria muzicală de la noi din ţară. Alături de colegii săi Bodo a înfinţat în anul 1999 formaţia Proconsul, fiind prima trupă din România care a reuşit să câştige trofeul „Cerbul de Aur”. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro