Are o avere de 650 de milioane de euro, dar a plecat de la restaurant fără să plătească. Cum a rezolvat problema celebrul afacerist / FOTO PAPARAZZI

+8 click pentru
galerie

Are o avere de 650 de milioane de euro, dar a plecat de la resturant fără să plătească... pe loc. Asta pentru că afaceristul a rezolvat imediat problema, iar noi vă oferim toate detaliile.

Ei bine, vorbim nici mai mult, nici mai puţin decât de Augustin Oancea, unul dintre cei mai bogaţi bărbaţi din România. Afaceristul a ieşit la unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Bucureşti, însă a fost pus puţin în încurcătură de portofel. Mai bine spus, de lipsa lui.

Paparazzii Spynews.ro, cărora nu le scapă nimic, au fost cu ochii pe celebrul afacerist. Augustin Oancea a ieşit ca tot omul la masă, iar după ce s-a desfătat cu tot ce a poftit a intrat puţin în încurcătură, pentru că şi-a dat seama că nu are cu ce plătească. Nicio problemă, însă, pentru că a rezolvat imediat.

Beneficiarul „serviciilor” prestate de „Regele energiei”, aşa cum a fost poreclit bărbatul care vinde 20% din energia ţării, a ieşit imediat din restaurant, a mers la maşină şi a intrat în posesia portofelului, în care se aflau banii.

CITESTE SI: FOTO EXCLUSIV / Toată vara a fost pe val, iar acum se comportă precum un vasal! Ce face un multimilionar celebru, după ce a renunţat la fiţe

Augustin Oancea a avut şi mare noroc pentru că maşina se afla parcată foarte aproape, astfel că nu a fost o problemă să ajungă într-un suflet la autovehicul. Iată că, aşa cum ne-a obişnuit de fiecare dată, Augustin Oancea ştie cum să rezolve orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de bani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro