Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fițe! Unde au mers cei doi să sărbătorească, după ce s-au căsătorit civil. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dovada că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu au fițe! Unde au mers cei doi să sărbătorească, după ce s-au căsătorit civil. VIDEO © Spynews

După ce au plecat de la starea civilă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au mers cu puținii prieteni care le-au fost alături celor doi la cununia civilă, la un restaurant, pentru a sărbători. Deși toată lumea se aștepta, probabil ca îndrăgostiții să dea o petrecere de pomină, aceștia au fost extrem de rezervați și au ales, de această dată, discreția. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit, azi, soț și soție și imediat după ce au plecat de la starea civilă, cei doi au mers la un restaurant, pentru a sărbători. Nimic de fițe, nimic ieșit din comun, ci doi oameni care se iubesc enorm și care au venit, însoțiți de prieteni, pentru a mânca ceva bun și pentru a ciocni un pahar de șampanie.

Cu toate acestea, paparazzilor spynews.ro nu le scapă nimic, așa că noi am pus mâna pe imaginile momentului cu cei doi! La restaurant, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au făcut selfie-uri și s-au simțit extrem de bine unul în compania celuilalt, iar din când în când, blondina a mai stat și pe telefon, răspunzând, cel mai probabil, numeroaselor felicitări pe care le primește. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro