Bianca și Bodi, din ce în ce mai apropiați! După ce paparazzii Spynews i-a surprins la cină, au mers împreună la o petrecere

+3 click pentru
galerie

Bianca și Bodi, din ce în ce mai apropiați! După ce paparazzii Spynews i-a surprins la cină, au mers împreună la o petrecere © Spynews

Când iubirea-i mare e greu de stăpânit! Uite divorțul, nu e divorțul! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au confirmat săptămâna trecută despărțirea, după ce www.spynews.ro au publicat în exclusivitate informația. Acum, după ce el s-a întors în țară, lucrurile par să fie diferite, căci cei doi sunt din nou surprinși împreună. 

La scurt timp după ce paparazzii www.spynews.ro i-au surprins împreună în oraș, luând cina, acolo unde nu păreau deloc să se certe sau să discute despre divorț, Bianca și Alex au fost împreună la petrecerea unei prietene comune.

Cea care a publicat imagini cu toții a fost chiar Bianca Drăgușanu, scriind urări pentru prietena lor pe rețelele de socializare. Chiar dacă în poze nu erau unul lângă celălalt, nu putem să spunem că relația celor doi nu este din nou din ce în ce mai bună. Căci imaginile arată cu totul altceva! Să renunțe Bianca și Bodi la divorț?

De menționat este și faptul că Alex Bodi a distribuit imaginile postate de Bianca Drăgușanu. 

În exclusivitate pentru www.spynews.ro Alex Bodi a declarat că au depus actele, iar primul termen va avea loc pe 3 decembrie. "Am depus actele de divorţ, termenul este pe 3 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun", spunea Alex Bodi. 

Cum fanii lor știut că s-au tot despărțit și împăcat, nu ar fi de mirare ca și acum, deși au depus actele de divorț, să îi vedem din nou împreună pe cei doi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest