Bodo, în stare de orice pentru copiii lui adoptaţi. Artistul nu s-a temut că se face de ruşine în public, totul pentru fericirea celor mici / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Bodo de la Proconsul este un tată model. După ce a dat o lecţie tuturor, după ce a decis să adopte doi frăţiori, acum, artistul a reuşit, din nou, să ne impresioneze.

Paparazzii Spynews l-au surprins pe Bodo la benzinărie, însă asta nu este tot. Imediat vă dezvăluim despre ce este vorba. Aşa cum spuneam, Bodo este un om de milioane. El şi soţia sau au decis, în urmă cu câţiva ani, să adopte doi copii şi să le ofere o viaţă nouă. Şi nu doar că i-au acceptat, dar le-au oferit şi toată dragostea şi atenţia lor. Dovadă sunt chiar imaginile pe care vi le vom prezenta în continuare.

Bodo nu s-a temut că se va face de ruşine în public, totul pentru fericirea celor mici. Artistul a mers la benzinărie, dar nu s-a gândit o clipă că va fi privit ciudat că în remorca autovehiculului se afla un topogan pentru copii. Băieţeii şi-au dorit să se joace într-un topogan, iar tatăl lor le-a îndeplinit imediat dorinţa şi le-a achiziţionat cadoul la care au visat.

Bodo şi-a dorit enorm să devină tată, iar dorinţa i s-a îndeplinit. Viaţa artistului s-a schimbat radical, în cel mai frumos fel, după ce i-a adoptat pe Daniel şi pe Filip, iar acum, în sfârşit, el şi soţia sa se consideră doi oameni împliniţi.

Bodo, un tată fericit

"Au crescut mari, sunt superbi, Daniel şi Filip sunt fraţi, au 6 şi 7 ani, i-am adoptat în 2016 şi acum le place să fie fotbalişti şi să bată la tobe. Cântă şi la voce. Nu-i forţez sub nici o formă. Daniel e foarte talentat la fotbal. Face deja într-un cadru organizat. Ei vin la studioul de înregistrări şi la concertele noastre, ori de câte ori au ocazia, vin cu mine pentru că îmi petrec timpul liber cu ei", a spus Bodo, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro