Bombă în showbiz! Anda, iubita lui Liviu Vârciu, este din nou însărcinată! Primele imagini cu frumoasa gravidă / VIDEO PAPARAZZI

+4 click pentru
galerie

Bombă în showbiz! Anda, iubita lui Liviu Vârciu este din nou însărcinată! Primele imagini cu frumoasa gravidă © spynews.ro

În urmă cu puţin timp, Liviu Vârciu a anunţat, stârnind admiraţia fanilor, că este pregătit să devină tătic pentru a treia oară şi că "munceşte" la asta! Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, că încercările lui Vârciu şi ale Andei Călin doi au dat roade! Frumoasa brunetă e însărcinată, iar noi avem primele imagini!

Paparazzi Spynews.ro au surprins-o pe Anda Călin în Capitală, după ce şi-a făcut cumpărăturile la un supermarket din apropierea casei, cu burtica de graviduţă la vedere!

Aşadar, aşteptarea a luat sfârşit! Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, este din nou însărcinată în aproximativ cinci luni.

Îmbrăcată cu un puloveraş alb şi o pereche de pantaloni negri, Anda Călin şi-a etalat burtica.  Din când în când, Anda parcă încerca să se ferească de ochii celor din jur, trăgându-şi articolul vestimentar în jos. 

Anda Călin şi Liviu Vârciu mai au împreună o fetiţă, pe care au botezat-o Anastasia Maria. Prima dată, Liviu Vârciu a devenit tătic acum 18 ani, când Amy Teiceanu a adus-o pe lume pe Carmina.

Ce spunea Liviu Vârciu despre "al treilea copil"

Recent, în cadrul unui interviu, Liviu Vârciu a fost întrebat când va deveni tătic pentru a treia oară. Atunci, Liviu Vârciu a dezvălui că el şi frumoasa Anda Călin nu se protejează, pentru că îşi doresc să-şi mărească familia. Iată că, în curând, va veni pe lume cel de-al treilea copil al său! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro