Brigitte se mărită astăzi cu Florin Pastramă. Ce se întâmplă în aceste momente acasă la mire / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Brigitte se mărită astăzi cu Florin Pastramă. Ce se întâmplă în aceste momente acasă la mire / VIDEO © Foto: Spynews / Instagram

A sosit ziua cea mare pentru Brigitte Pastramă şi Florin Pastramă. Cei doi îşi unesc, astăzi, destinele şi în faţa Lui Dumnezeu, după ce la finalul lunii mai s-au căsătorit civil.

Brigitte şi Florin Pastramă sunt împreună de doar câteva luni, însă sentimentele sunt atât de puternice între ei încât nu au vrut să mai piardă timpul şi au decis să facă marele pas.

Emoţiile sunt imense, iar în aceste momente este agitaţie mare acasă la Florin Pastramă. Soţul lui Brigitte a chemat o armată de oameni pentru a pune la punct ultimele detalii pentru ca totul să fie perfect.

Din clipă în clipă, acasă la Florin Pastramă, urmează să ajungă şi invitaţii, care să-i fie alături în ziua în care se căsătoreşte cu aleasa inmii lui. Paparazzii Spynews au fost la datorie, ca de fiecare dată, astfel că în imaginile ce urmează puteţi să urmăriţi ce se întâmplă acum la domiciliul mirelui.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro