Cătălin Botezatu, din nou îndurerat! Aşa a ajuns la biserică, pentru slujba de înmormântare a lui Alex Faur

+2 click pentru
galerie

Cătălin Botezatu, din nou îndurerat! A ajuns la biserică, pentru slujba de înmormântare a lui Alex Faur © spynews.ro

Cătălin Botezatu trece din nou prin clipe grele. După ce joi a participat la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu, astăzi îi conduce pe ultimul drum un alt prieten, pe Alex Faur. 

Cătălin Botezatu a ajuns în urmă cu puţin timp la biserica unde va avea loc slujba de înmormântare a lui Alex Faur. Sunt aşteptaţi sute de oameni. 

La numai 3 săptămâni de când a aflat că suferă de o boală nemiloasă și în ciuda tuturor eforturilor oamenilor care l-au iubit extrem de mult, dar și în ciuda ajutorului venit din partea tuturor vedetelor care s-au mobilizat, Alex Faur, „băiatul de oraș” prieten cu toată lumea, s-a stins din viață. 

Cel mai mare regret al lui Alex Faur! Drama pe care nimeni nu a știut-o și care l-a marcat pentru totdeauna

Alex Faur era un apropiat al milionarilor din România, făcând parte din gașca bogătașilor, prin prisma relației de amiciție pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Alex Faur era prieten apropiat cu Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia dar și multe alte vedete. El călătorea cu avioanele private în cele mai exclusiviste locații ale lumii și ia mereu parte la evenimente importante, în diferite țări. 

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro