Cătălin Măruţă, ultimele pregătiri înainte de botezul Evei! Imagini senzaţionale surprinse de paparazzii Spynews.ro

Astăzi, Andra şi Cătălin Măruţă îşi vor creştina fetiţa, pe micuţa Eva Maria Ioana, şi chiar dacă nu mai este mult până la marele eveniment, tăticul s-a ocupat de treburile gospodăreşti, care au rămas nerezolvate.În urmă cu puţin timp, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe cătălin Măruţă în faţa porţii casei sale, într-o ţinută extrem de lejeră, şi anume un trening, când toţi s-ar şi aşteptat să fie deja pregătit de marele eveniment, „luptându-se” cu coşul de gunoi, care se încăpăţâna să nu se deschidă.


Chiar dacă nu mai era mult până la plecarea spre biserica unde va fi creştinată fetiţa lui, ca un tată şi soţ model, Cătălin Măruţă s-a ocupat repede de ultimul sac de gunoi care se afla în casă, şi a dat repede o fugă până în faţa porţii, pentru a-l arunca. Chiar dacă pare cea mai simplă sarcină, tomberonul i-a dat ceva bătăi de cap lui Cătălin, care a încercat să îl deschidă o perioadă destul de lungă de timp.

Citeşte şi:

Andra, declaraţie de dragoste emoţionantă pentru soţul ei! Mesajul ei a adunat un număr record de like-uri

Le ştii numele de scenă, dar uite cum au fost botezate vedetele din ţara noastră! Steliana, Angelica... şi multe alte surprize!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro