Ce a făcut soţul Andei Adam înainte a spune "DA"! Vezi cu cine s-a întâlnit mirele

Astăzi, Anda Adam şi Sorin şi-au unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile. Cununia Civilă a avut loc pe pajiştea Vilei 23 din Snagov. Emoţiile i-au copleşit atât pe cei doi miri, cât şi pe invitaţii acestora, iar mirele a ales să paseze din emoţii celei care de astăzi îi va fi...mamă spirituală.

După ce toate pregătirile au fost făcute, Sorin a dat repede fuga la naşă, Mihaela Gheară. Sorin a coborât la masa unde familia Gheară era aşezată, pentru a o saluta pe naşă, dar şi pe fiul acesteia, Cristi.


Emoţiile intense care îl copleşeau efectiv pe Sorin, au fost spulberate de Mihaela Gheară şi Cristi, fiul acesteia, care l-au încurajat pe mire.
Apariţia soţiei a fost una de senzaţie, aceasta optând pentru o rochie lungă, argintie, din paiete, cu un delolteu destul de generos. Cristi Gheară a ales să poarte un costum negru şi o cămaşă albă, la care a asortat un papion de aceeaşi culoare cu costumul.

Anda Adam şi iubitul ei Sorin Andrei şi-au unit destinele astăzi, într-o locaţie superbă din Snagov. Cei doi au făcut pasul cel mare după doar 6 luni de relaţie. În trecut, artista a avut o relaţie de lungă durată cu Victor Slav. La petrecere vor lua parte multe persoane publice din showbiz, artisti si oameni de televiziune.

Totul despre nuntă, AICI !

Citește și:

VIDEO / Primele imagini cu Anda Adam aranjată şi coafată de nuntă! Artista va străluci la petrecere

Uite cum arată rochiile Andei Adam! Spynews.ro vă dezvăluie secretul ținutelor de nuntă purtate de vedetă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro