Ce face Ianis Hagi când nu e în preajma iubitei! Imagini exclusive cu fiul „Regelui” / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Izolat la echipa secundă a Fiorentinei, Ianis Hagi (19 ani) se poate considera mult mai norocos la capitolul sentimental. Mijlocaşul are o iubită de toată frumuseţea. Maria, căci aşa o cheamă pe tânăra care i-a furat inima fiului „Regelui”, îl vizitează din ce în ce mai des pe fotbalist.

Cu toate acestea, Ianis nu îi poate acorda prea mult timp puştoiacei. Deşi are probleme la echipa de club, Hagi junior a devenit o prezenţă constantă pentru naţionala de tineret. Acesta a fost convocat pentru dubla de foc cu Portugalia (10 noiembrie) şi cu Ţara Galilor (14 noiembrie) din preliminariile Campionatului European din 2019.

Înaintea acestor partide decisive pentru calificarea reprezentativei noastre la turneul găzduit de Italia şi de San Marino, tinerii fotbalişti s-au relaxat într-un mall din Capitală. Ianis a fost vioara întâi în centrul comercial. Aşezat pe o bancă, fiul lui Gică Hagi a stat la taclale cu colegii săi şi a fost numai zâmbete.

La un moment dat, cu ciorapii traşi peste pantalonii de trening, mijlocaşul şi-a scos picioarele din pantofii sport cu care era încălţat, semn că în mall era destul de cald. După ce s-a hârjonit cu coechiperii săi, Ianis a mers într-un magazin alimentar aflat în centrul comercial. El a stat numai cu telefonul mobil în mână, probabil în aşteptarea unor veşti de la iubita sa.

  • Ianis Hagi, alături de fiica lui Gică Popescu, verişoara lui

Apoi, fără să fie însoţit de vreun coechipier, Ianis Hagi s-a plimbat prin mall, cu telefonul mobil la ureche. Oare vorbea cu Maria sau cumva tatăl său îi dădea ultimele indicaţii înaintea meciurilor echipei naţionale de tineret.

Citeşte şi: FOTO / Ce are Simona Halep pe telefon! Ce au observat paparazzii când au dat zoom

Citeşte şi: FOTO / El i-a „furat” inima Simonei Halep! Totul despre iubitul numărului 1 WTA!

Pleacă de la Fiorentina?

Din câte se pare, Ianis Hagi este tot mai aproape de a schimba echipa de club. Mijlocaşul este dorit de antrenorul Zdenek Zeman la Pescara, în Serie B. În principiu, Fiorentina ar fi de acord să-l împrumute pe român până la finalul sezonului, fără ca divizionara secundă să aibă drept de cumparare definitivă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest