Ce făcea soția lui Bebe Cotimanis în timp ce actorul se bucura de momente romantice cu cealaltă femeie / Video paparazzi

+5 click pentru
galerie

Bebe Cotimanis a fost surprins, zilele trecute, în timp ce avea parte de momente cât se poate de romantice cu o altă femeie în afara soției lui. Culmea este că, în tot acest timp, Florina Mărcuță, soția actorului, părea să se bucure din plin de momente cât se poate de plăcute.

Mai exact, paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe soția lui Bebe Cotimanis în timp ce actorul avea parte de momente presărate cu tot felul de sărutări fierbinți. Doar că ea era în București, nu pe la barajul Vidraru și, pare-se, avea o întâlnire cu niște amici de-ai ei, alături de fiul pe care îl are cu marele actor.
Bine-dispusă, fără să bănuiască probabil ce face, în acele momente, soțul ei, cunoscutul make-up artist era doar un zâmbet, semn că întâlnirea avută a făcut-o să fie plină de energie.
Și, normal, la despărțirea de respectivele personaje, le-a îmbrățișat, atât ea, cât și fiul ei și al lui Bebe Cotimanis, cu foc, urcând apoi în mașina pe care o conduce...


Bebe Cotimanis, prins ”în flagrant” cu cealaltă femeie
Bebe Cotimanis a fost surprins, zilele trecute, alături de Iulia Dumitru, o colegă de-ale sale de la Teatrul din Pitești la care joacă, în timp ce, fără niciun fel de reținere, dădea semne că între ei au loc adeseori spisoade încărcate de romantism. Iar când a fost surprins de paparaazii Spynews.ro, Bebe Cotimanis, după o plimbare lungă care a avut, ca traseu, Piteștiul, Mănăstirea Curtea de Argeș și barajul Vidraru, actorul a sărutat-o cu foc pe actrița de lângă el, semn că relația este una cât se poate de serioasă. De altfel, spun sursele noastre din preajma teatrului în care lucrează cei doi, relația lor este suficient de închegată pentru ca, acum, cei doi să locuiască împreună.

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014
În anul 2014, Bebe Cotimanis și Florina Mărcuța au decis să se căsătorească în mare secret, după o relație de 14 ani care se soldase cu un băiat care, acum, are 16 ani. ”Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie", spunea actorul la acea vreme, el făcând dezvăluirile după ce a avut o nuntă la care au fost prezenți doar 27 de oameni.
Aceasta era cea de-a doua căsătorie a actorului, din prima, terminată acum 20 de ani, având o fată.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro