Ce au făcut Bianca şi Alex Bodi, după ce au anunţat că, de fapt, nu s-au despărţit. Blondina, răsfăţată cum nu se poate mai bine de către iubit

+3 click pentru
galerie

Ce au făcut Bianca şi Alex Bodi, după ce au anunţat că, de fapt, nu s-au despărţit. Blondina, răsfăţată cum nu se poate mai bine de către iubit © Spynews

Deşi în urmă cu câteva zile Alex Bodi anunţa despărţirea definitivă dintre el şi Bianca Drăguşanu, iată că cei doi s-au împăcat şi, de fapt, la mijloc ar fi fost vorba doar de mici neînţelegeri.

După ce au anunţat public că povestea de dragoste dintre ei continuă şi că nu se pune problema unei despărţiri, paparazzii Spynews i-au surprins pe cei doi în oraş, la shopping.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au decis să iasă în mall, alături de una dintre fetiţele afaceristului, iar primul magazin în care au intrat a fost unul dedicat tehnologiei. Cei doi au stat de vorbă cu un reperezentant al magazinului, au pus întrebărui cu privire la un anumit produs, petrecând minute bune în acel loc.

Să fie oare vorba de un cadou pentru Bianca Drăguşanu din partea iubitului ei, pentru a o împăca în urma gafei făcută pe reţelele sociale, în care anunţa despărţirea? Ce să mai, oricum ar fi, lucrurile sunt clare, iar frumoasa blondină este răsfăţată de fiecare dată de către Alex Bodi.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro