Celia, show demn de filmele XXX în mijlocul străzii! Imagini de INFARCT, surprinse de paparazzii Spynews.ro

+5 click pentru
galerie

Celia, relansată de curând în lumea showbiz-ului, pare să fie, uenori, tare neatentă când merge pe stradă. Și, zilelel trecute, a făcut o gafă de zile mari, una care, cu siguranță, va rămâne în memoria celor care o admiră pe artistă.

Mai sexy ca niciodată, Celia părea să se grăbească la studioul de înregistrări. Așa că, imediat ce a coborât din mașină, însoțită de doi dintre colaboratorii ei, vedeta a fost ”un pic” neatentă. Și, îmbrăcată extrem de sexy, în negru, într-o ținută care aduce cu una pe care o poartă pe scenă dacă are un recital dedicat bărbaților, Celia a arătat, în mijlocul străzii, că se poate lăuda cu forme care pot înnebuni orice om. Pentru că, furoul pe care îl avea pe ea s-a ridicat suficient de mult pentru a le arăta celor din jur fundulețul, ”piesa de rezistență” a vedetei.
Celia, pe numele din buletin Cristina Ioana Socolan, s-a născut pe 14 octombrie 1984, în Deva. Ea e una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Ea și-a început cariera artistică în anul 2005, când s-a alăturat grupului muzical Elegance. În august 2013, artista a devenit doamna Ardeli Ancuţa. Soţului ei alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe tărâmurile Australiei i-a dăruit un băieţel pe 19 mai 2014. Fiul Celiei şi al lui Ardeli poartă numele Angelo.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro