Cezar Ouatu, răvăşit după despărţirea de Andreea Vilău. Artistul încă suferă. Detaliul care a pus fanii pe gânduri / VIDEO

+4 click pentru
galerie

Cezar Ouatu trece prin cea mai grea perioadă din viaţa sa, după despărţirea de Andreea Vilău. Cei doi s-au mai separat şi în trecut, însă şi-au mai dat o şansă. Acum totul pare, însă, că a ajuns la final.

Cezar Ouatu este un bărbat puternic, însă în acelaşi timp sensibil, astfel că a pus mult suflet în relaţia cu Andreea Vilău. Artistul a cerut-o chiar şi în căsătorie pe blondină şi visa că alături de ea va putea să-şi întemeieze familia pe care şi-a dorit-o mereu. Nu a fost să fie, însă, pentru că Cezar Ouatu şi Andreea Vilău u luat-o pe drumuri separate.

Desprţirea a fost una grea pentru artist, care a mărturisit mereu că o iubeşte mult pe blondină. Paparazzii Spynews, cărora nu le scapă nimic, l-au surprins, în urmă cu doar câteva zile, pe Cezar Ouatu în oraş, în timp ce se afla cu un prieten la o cafenea. La un moment dat, artistul şi prietenul său au ieşit afară pentru a fuma. Ceea ce ne-a atras atenţia este felul în care Cezar Ouatu arăta. Cu părul pe spate, destul de răvăşit, artistul părea pierdut.

Cezar Ouatu ne-a obişnuit să-l vedem de fiecare dată vesel, plin de viaţă şi cu zâmbetul pe buze, însă acum, când trece prin perioada aceasta grea, zâmbetul lui parcă a dispărut brusc.

Cezar Ouatu este, însă, un bărbatul puternic şi suntem siguri că mai devreme, sau mai târziu va putea depăşi acest moment delicat şi va întâlni o femeie care să-l merite.

Cezar Ouatu, dezamăgit de gestul făcut de Andreea Vilău

De Sfântul Andrei, de ziua de nume a fostei iubite, Cezar Ouatu a decis să facă un gest frumos faţă de ea şi să-i trimită un buchet de flori, alături de inelul de logodnă, pe care Andreea Vilău i-l dăduse înapoi. După ce i-a trimis darul, aceasta nu a avut nicio reacţie, lăsând pe îndrăgitul artist cu un gust amar.

"Eu am făcut un gest foarte frumos de Sf Andrei, .i-am trimis un buchet de flori şi i-am retrimis inelul pe care ea  mi l-a dat înapoi când a plecat. Eu i-am spus că am să îi dau ceva foarte important, care îi aparţine şi i-am dat inelul înapoi. Asta mi se pare memorabil. Nu a răspuns în niciun fel? Nu! În momentul de faţă nu îmi mai doresc nimic din fosta relaţie pentru că au fost foarte multe la mijloc'', a declarat Cezar Ouatu, la Xtra Night Show. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro