Cornel Dinu e socrul perfect! Cum îşi răsfaţă nora „Procurorul” / VIDEO PAPARAZZI

+7 click pentru
galerie

Dur cu fobaliştii din campionatul intern, Cornel Dinu (69 de ani) este un om blând, arunci când vine vorba de familia sa. „Procurorul” este, fără îndoială, socrul perfect!

În urmă cu câteva zile, fostul mare fotbalist dinamovist a fost surprins de paparazzii Spynews.ro la o terasă de fiţe din Capitală. Nedespărţit de câine său, Cornel Dinu s-a aşezat la o masă şi şi-a comandat o limonadă. Pentru ca timpul să treacă mai repede, acesta a răsfoit de zor un ziar.

Nu după mult timp, în zonă şi-a făcut apariţia Alexandra, nora „Procurorului”. Tânăra a coborât din bolidul de zeci de mii de euro pe care îl conduce şi s-a îndreptat spre locul în care tatăl soţului său se relaxa. După ce a mângâiat patrupedul, nevasta lui Corneluş s-a aşezat lângă socrul său.

Precum un adevărat domn, Cornel Dinu a închis ziarul şi i-a acordat atenţie celei care-i este noră. Alexandra şi-a comandat o cafea şi a stat la taclale cu celebrul ei socru. În timpul discuţiei, tânăra a zâmbit de mai multe ori, semn că are o relaţie excelentă cu omul de fotbal.

Îşi roagă moartea

Anul trecut, în ziua în care a împlinit 68 de ani, Cornel Dinu a anunţat că nu are niciun motiv care să-l facă să-şi dorească să mai trăiască.

„O să vă supăr, dar parcă aș vrea să plec mai repede din această lume în care nu mă regăsesc deloc. Prezențele la emisiunile tv sunt printre puținele momente care mă mai bucură, discutând cu tineri și vorbind aceeași limbă a fotbalului”, a declarat simbolul dinamovist. 

“Procurorul” a trecut prin momente cumplite în urmă cu şase ani. Soția sa, Silvia, a murit după o luptă grea cu diabetul. Femeia i-a fost alături fostului fotbalist și antrenor 34 de ani.

Citeşte şi: Gest de milioane făcut de Nana Falemi! Cum l-a făcut fericit pe angajatul unei benzinării / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Imagini memorabile cu Gabi Balint! Cum şi-a potolit furia, după ce i s-a stricat „jucăria” / VIDEO PAPARAZZI

În cariera de fotbalist, Cornel Dinu a câștigat șase titluri și două cupe ale României, toate cu Dinamo. Pentru echipa națională, el a jucat de 75 de ori și a marcat șapte goluri.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro